Om u even mee te nemen naar waar het begon, September,- ‘2014 Sandra & Nancy richten Hooki Kooki op. Met allebei een diploma kok een resem bijscholingen (regelmatig) en enorm veel motivatie, ontstond dus het idee Hooki Kooki, want ook kinderen kunnen koken!

Het idee kreeg al snel een vaste vorm en niet veel later organiseerden we onze eerste kookles voor kinderen in Turnhout. Ons idee bleek een succes en steeds meer mama’s en papa’s schreven hun kinderen in om bij ons te leren koken!

Omdat we innovatief zijn en blijven en over een succes kunnen spreken met onze kooklessen voor kinderen, zijn we sinds kort ook gestart met traiteur & catering, alsook verjaardag’s feesten je kunt hier meer informatie over vinden op de volgende pagina’s.
Traiteur / Catering
Verjaardag’s Feesten

Inmiddels zijn we al 9 (!) jaar verder, en doen we het nog altijd met volle motivatie. En zonder ideeën vallen dat is nog nog niet overkomen, gezien we een passie delen voor nieuwe culturen te ontdekken kunnen we dus even goed met een verrassend lekker receptje uit de hoek komen, dit natuurlijk naast onze klassiekers zoals stoofvlees, videe, verse frietjes, tartaar sausje, steak met champignonsaus noem maar op!

Hebben we je overtuigd met onze motivatie en al dit lekker’s? Schrijf je dan zeker in voor een van onze lessen! Je kan trouwens op onze kalender alvast kijken wat er welke dag op het menu staat heerlijk en simpel!