Over Hooki Kooki

Hoe het allemaal begon

Wij zijn Sandra en Nancy oftewel Hooki Kooki! We volgden allebei een opleiding tot chef kok en scholen onszelf nog regelmatig bij om nieuwe technieken te leren. We vroegen ons af hoe we onze opleiding konden omzetten tot iets positief. We hadden allebei een job die we graag deden en hadden niet meteen een carriere in de horeca sector op het oog. Toch wilden we graag onze koksopleiding gebruiken om iets interessants mee te doen. Op een gezellige avond enkele jaren geleden onstond Hooki Kooki, ons idee om kooklessen te organiseren voor kinderen. Het idee kreeg al snel een vaste vorm en niet veel later organiseerden we onze eerste kookles voor kinderen in Turnhout. Ons idee bleek een succes en steeds meer mama’s en papa’s schreven hun kinderen in om bij ons te leren koken!

Onze missie

Zoals je op onze beginpagina kan lezen, is onze slogan ‘Ook kinderen kunnen koken!’. Daar geloven we dan ook in. Meer dan geloven: we zijn er van overtuigd. Onze missie is om de leukste kooklessen voor kinderen tussen 6 en 14 jaar te organiseren en bij hen de passie voor koken te zien opflakkeren. We maken gebruik van duidelijke recepten die de kinderen kunnen uitvoeren. Tijdens onze lessen leren de kinderen dan ook verschillende technieken die ze later kunnen toepassen wanneer ze een heerlijke maaltijd voor hun ouders op tafel gaan zetten. De kinderen leren om te helpen bij de verschillende taken en er zijn ook vele dingen die ze helemaal zelf kunnen doen. Tijdens onze kooklessen zijn wij steeds beiden aanwezig en gezien we werken met kleine groepen tot 8 kinderen, kunnen we ten alle tijde een overzicht en toezicht houden op de veiligheid.

Ons aanbod

Hooki Kooki biedt verschillende diensten aan. We willen niet alleen kinderen leren koken, maar je kan ons ook inhuren voor events, verjaardagsfeestjes en andere activiteiten.

Kooklessen

De kooklessen gaan door in Turnhout en kinderen kunnen worden ingeschreven via de inschrijfknop bij de agenda. Bekijk onze agenda en klik op de gewenste kookles voor meer informatie. Om kinderen in te schrijven, klik je op de knop 'Inschrijven voor deze kookles'

Verjaardagfeestjes

We zijn ook steeds beschikbaar voor verjaardagsfeestjes. Organiseer je een feestje en komen er kinderen over de vloer? Verras hen met een leuke kookles! Na de kookles kunnen ze met zen allen heerlijk smullen van de lekkernijen die ze zelf gemaakt hebben!

Evenementen

Je kan Hooki Kooki inhuren voor events: kinderfeestjes, communiefeesten of andere feestjes. We komen dan ter plaatse en brengen alles mee wat nodig is om de gasten te voorzien van een heerlijke maaltijd of snack! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook kinderen kunnen koken

De leukste kooklessen voor kinderen
Bekijke onze kalender